RONDLEIDINGEN DOOR DE OUD-KATHOLIEKE KERK

Ter gelegenheid van het 185 – jarig bestaan van de Oud-Katholieke Parochie in Culemborg vinden er op de zomerzaterdagen in juli en augustus telkens om 13.00 u en 15.00 u rondleidingen plaats waarin U meer hoort over haar rijke geschiedenis, het bijzondere culturele erfgoed dat zij bezit en hoe zij als gastvrije, open, liberale en inclusieve kerk een geheel eigen plek inneemt binnen het levensbeschouwelijk spectrum van onze tijd en waarom zij zo goed past binnen de traditie die onze stad als Vrijstad rijk is. Na de rondleiding is er koffie en thee in de fraaie pastorietuin en gelegenheid tot vragen stellen. En uiteraard kunt U ook nog even snuffelen bij de Tweede Hands Boekenmarkt. Informatie en opgave : StadskloosterCulemborg@gmail.com Minder weergeven