Wie zijn wij?

“Een herberg waar voor iedereen de deur open staat”

Dit omschrijft het beste hoe gastvrij en open onze parochie is. Mensen die onze pastorietuin of kerk bezoeken voelen zich welkom en ervaren de gastvrijheid en warmte van de gemeenschap en komen regelmatig terug.

De mens neemt in onze geloofsgemeenschap een belangrijke plaats in: iedereen mag bij ons zichzelf zijn want zonder jezelf te zijn is er geen ruimte om in alle vrijheid te kunnen geloven in het hogere. Die vrijheid staat bij ons hoog in het vaandel en dat dragen wij graag uit.
Onze gemeenschap biedt voor velen ook een schuilplaats waar ze zich beschermd en gesteund voelen.
Je vindt bij ons een veilige plek waar je zonder angst vrij kan praten of gewoon stilte en rust vindt.

Door elke zondag samen te komen versterken wij de band met God en met elkaar en voor veel mensen is het de start van een nieuwe week.

Naast de wekelijkse viering op zondag ochtend om 10:00 uur is de kerk ook op dinsdag open van 10 tot 13. Elke dinsdag om 12:00 uur is er een meditatie van ongeveer 20 minuten en tijdens de open kerk is er ruimte voor een gesprek waarover je maar wilt of informatie kan krijgen over het kerkgebouw of het Oud-Katholieke geloof. Ook na de wekelijkse viering op zondag is er volop ruimte voor een gesprek en, bij mooi weer in de parochietuin, een gezellig samenzijn waar vaak de meest mooie, leuke of ontroerende verhalen verteld worden.

Nieuwsgierig? Loop gerust een keer bij ons binnen of neem contact met ons op.
De historische kerk (1836) is elke dinsdag open van 10 tot 13 uur en in de zomermaanden op zaterdag van 13 tot 17 uur.
Bij goed weer is het terras open en kun je de pastorietuin te bewonderen.