Toerustingsaanbod 2019

TOERUSTING

 

We starten het nieuwe jaar met twee interessante activiteiten in de maand januari. Wilt u zich op tijd aanmelden?

 

De Wens

 

Bert Bos vertelt het verhaal De Wens. Een meeslepende, ontroerende vertelling  over een moeder die een wens mag doen voor haar kind. Het allerbeste wenst zij natuurlijk, maar … wat is dat dan? En wat betekent dat voor het leven van haar zoon?

 

 

Afgestemd op de vertelling speelt Marijke Koerselman op haar bijzondere snaarinstrumenten.

 

Datum: donderdag 24 januari 2019

Plaats en tijd: oud-katholieke kerk, Varkensmarkt, 20.00 uur

Kosten: 3 euro

Aanmelden bij: Ineke van Garderen, inekevankootenniekerk@gmail.com (tel.514308) of René van Loenen, r.r.vanloenen@kpnplanet.nl (tel.515159)

 

Bezoek aan de Koptische kerk
viering en maaltijd

 

Zaterdag 26 januari bent u van harte uitgenodigd  om een Nederlandstalige dienst van de Koptische kerk bij te wonen! De dienst begint om 9 uur. Na afloop bent u welkom aan tafel voor een broodmaaltijd met koffie en thee. Uiteraard is er dan volop gelegenheid om na te praten en vragen te stellen over de viering.

De Koptische kerk die wij bezoeken is gevestigd in een voormalig klooster aan de Adriaan van Bergenstraat in Utrecht. We vertrekken om 8 uur vanaf de parkeerplaats aan de Gershwinhof. Wilt u bij uw aanmelding aangeven of u mee wilt rijden in een van de beschikbare auto´s dan wel zelf wilt rijden om eventueel passagiers mee te kunnen nemen? Er zijn geen kosten aan dit bezoek verbonden. Wel vragen wij u de Koptische kerk te steunen met  een bijdrage aan de collecte. Ook bevelen we de verkooptafel bij u aan met handgemaakte producten uit de Koptische traditie (o.a. glas, keramiek, stoffen, sjaals).

Ten slotte: wilt u in verband met de maaltijd aangeven of er rekening gehouden moet worden met bepaalde allergieën?

 

Datum: zaterdag 26 januari 2019
Plaats en tijd: Koptische kerk Utrecht, vertrek vanaf Gershwinhof om 8 uur

Aanmelden, graag vóór 21 januari bij: René van Loenen, r.r.vanloenen@kpnplanet.nl (tel.515159) of 

Trudy den Hartog, tdenhartog.vandendungen@gmail.com (tel.513357)